Usluge

Iznajmljivanje građevinskih skela

Koja god vrsta skela ili radnih platformi Vam je neophodna za realizaciju projekta, ovaj deo posla prepustite nama, profesionalcima sa iskustvom u svakom segmentu, od montaže, brige o sigurnosti na radu, pa sve do završetka posla i demontaže.

Cevaste skele

Cevasta skela spada u teške skele i u ponudi imamo cevi dužine od 1, 2, 2, 3, 4, 5 i 6 m. Fosne su 1, 2, 3, 4 m dužine. U ponudi imamo i fiksne spojnice –žabice, obrtne spojnice, stopice.
Cevaste skele su najstariji tip skela, koje se i dalje koriste, najviše zbog toga što s njima uspevaju da se pokriju i najzahtevniji objekti.

Ramovske skele

Ramovske gradjevinske skele se brzo i jednostavno montiraju i demontiraju. Njihova konstrukcija je jednostavna, stabilne su i bezbedne za upotrebu. Ova vrsta skela veoma je tražena kada su u pitanju objekti koji imaju pravilan geometrijskih oblik sa pravougaonom i kvadratnom osnovom.

Radne platforme

Radne platforme su visine do 15m kada su u pitanju pokretne i visine do 30m kada su u pitanju stabilne radne platforme. Radne platforme se montiraju od elemenata koji su sastavni deo cevaste skele.

Viseće ili konzolna skela

Viseća ili konzolna skela , predstavlja skelu koja se montira na objektima koji zahtevaju montažu skele bez oslonca na tlo. Najčešće se koristi za premošćavanje krovova i omogućava lak pristup svim delovima fasade zgrade.

Sve od projekta, dostave, montaže i demontaže na jednom mestu.

Montaža i demontaža

Ovaj teški, složeni i odgovorni posao obavlja naš tim obučenih radnika sa višegodišnjim iskustvom.